Minggu, 15 November 2015

Filled Under:

BETOL KE ADMIN PUAKA MISS KEPOH ADALAH DATO ALIFF SYUKRI ??


BETOL KE ADMIN PUAKA MISS KEPOH ADALAH DATO ALIFF SYUKRI ??

Nampaknya ramai yang berteka teki siapa sebenar pemilik Instagram Hiburan yang boleh dikatakan agak berpuaka. Ramai sudah yang menjadi mangsa Si Miss Kepoh Ini. Baru-baru ini Instagram Miss Kepoh dah tak dapat nak dibuka muka kena delete .

Baru-baru ini, Datok Aliff Syukri telah memuat naik di Instagram miliknya untuk memboikot Instagram Miss Kepoh. Antara Kapsyennya


Please boikot Instagram. Ingat Ddah mati dah @miss_kepohbaru . Kenapa ada manusia yang kuat bergosip macam @miss_kepohbaru ni wujud. Dia suka menfitnah saya dalam Instagram dia!!


Mungkin korang agak pelik kenapa nak kaitkan Miss Kepoh dengan Aliff Syukri? Kalau korang tengok gambar kat atas ini, hanya Pemilik instagram sahaja yang boleh Edit Profil atau keluar ayat “Edit Your Profil”

Lebih menguatkan ura-ura mengatakan Si Aliff Syukri Ini , satu pembandingan pemilik Instagram Nora Danish.Kalau tengok dekat instagram Dato Aliff, Gambar tersebut sudah di padam. Dalam masa, kalau korang mengikuti Instagram lama Miss_Kepoh. Qala, Kisya pernha menjadi mangsa Fitnah Miss Kepoh Aka Dato Aliff  kononnya produk mereka ada Babi. Kalau benar lah, Dato Aliff ini memang berniat busuk dan hati hitam.

0 komentar:

Posting Komentar